Politica de Confidențialitate

Ultima actualizare: [02/03/2024]

Institutul Național de Cercetări Economice a Republicii Moldova își respectă angajamentul de a proteja confidențialitatea informațiilor dvs. personale. Această Politică de Confidențialitate explică practicile noastre legate de colectarea, utilizarea și dezvăluirea informațiilor pe site-ul nostru web.

Informații colectate

În timp ce utilizați site-ul nostru, putem colecta informații personale identificabile de la dvs., cum ar fi numele, adresa de e-mail, numărul de telefon etc. Aceste informații sunt colectate numai atunci când le furnizați voluntar, de exemplu, când completați formularele de contact sau trimiteți întrebări prin intermediul site-ului nostru.

Pe lângă informațiile furnizate de dvs., putem colecta automat anumite informații non-personale atunci când utilizați site-ul nostru. Aceste informații pot include adresa IP, tipul de browser, paginile de referință/ieșire și alte date de diagnosticare.

Utilizarea informațiilor

Informațiile personale colectate vor fi utilizate în principal pentru a răspunde solicitărilor dvs., pentru a vă oferi informațiile solicitate și pentru a vă furniza actualizări și comunicări legate de serviciile noastre. Putem utiliza, de asemenea, informațiile colectate pentru a îmbunătăți și personaliza experiența dvs. pe site-ul nostru și pentru a ne ajuta să vă oferim conținutul cel mai relevant pentru dvs.

Divulgarea informațiilor

Nu vom vinde, distribui sau transfera în alt mod informațiile dvs. personale unor terțe părți fără consimțământul dvs., cu excepția cazurilor în care este necesar pentru a răspunde la solicitările dvs. sau pentru a respecta legile aplicabile.

Securitatea informațiilor

Ne angajăm să protejăm informațiile dvs. personale și luăm măsuri rezonabile pentru a proteja împotriva accesului neautorizat, utilizării sau divulgării lor.

Linkuri către alte site-uri

Site-ul nostru poate conține linkuri către alte site-uri web care nu sunt operate de noi. Vă recomandăm să consultați politicile de confidențialitate ale acestor site-uri web terțe. Nu avem control și nu ne asumăm responsabilitatea pentru conținutul sau practicile de confidențialitate ale site-urilor web terțe.

Modificări ale Politicii de Confidențialitate

Ne rezervăm dreptul de a actualiza sau modifica periodic această Politică de Confidențialitate. Orice modificări vor fi postate pe această pagină, iar data actualizării va fi revizuită în partea de sus a politicii.

Contact

Dacă aveți întrebări sau preocupări cu privire la această Politică de Confidențialitate, vă rugăm să ne contactați la adresa [adresa de e-mail] sau la adresa poștală [adresa poștală].

“Moldovan
Economic
Trends”

“Economy and
Sociology”

Theoretical and
Scientific Journal
Category “B+” 

Tarife și normative actualizate
pentru sectorul
agroalimentar al
Republicii Moldova

May 2024
M T W T F S S
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031