Pagina principală » Colaboratorii INCE nu au rămas indiferenți faţă de campania de lichidare a consecințelor dezastruoase în urma intemperiilor de la Grădina Botanică (Institut) al AŞM

Colaboratorii INCE nu au rămas indiferenți faţă de campania de lichidare a consecințelor dezastruoase în urma intemperiilor de la Grădina Botanică (Institut) al AŞM
Vizualizări: 706 / Publicat: 22-05-2017, 09:51 /

La data de 20 mai, 2017, peste 60 de colaboratori din cadrul INCE, au dat curs apelului conducerii GB, către toţi cei interesați, în participarea la acțiuni de voluntariat, pentru a contribui la curățenia generală, necesară de realizat după ce ninsoarea din luna aprilie a generat o pierdere de circa 80% din arborii și arbuștii decorativi care fac parte din colecțiile și expozițiile Grădinii Botanice.  

Între orele 9:00- 13:00, colaboratorii INCE, au reușit să contribuie la curățenia din mai multe zone ale parcului cu cea mai bogată flora din Chișinău. Echipați cu moto-ferestraie,  greble și mături, voluntarii fiind ghidaţi de personalul GB, au efectuat mai multe lucrări de salubrizare, atât de necesare la moment în Grădina Botanică.

În acest context, îndemnăm şi alte colective şi/sau persoane fizice, să ne urmeze, exemplul. Suntem fermi convinşi că doar împreună putem depăşi greutățile provocate de calamităţile naturale.