Pagina principală » Noutăți și evenimente » Noutati » Vizita de lucru a colaboratorilor INCE la ICONIC cluster, Iași, România

Vizita de lucru a colaboratorilor INCE la ICONIC cluster, Iași, România
Vizualizări: 4166 / Publicat: 11-12-2017, 08:24 /

În perioada 7-8 decembrie, la Iași, s-a desfășurat vizita de lucru a colaboratorilor INCE la ICONIC cluster din Romania. Evenimentul a avut loc la Universtitatea “A.I.Cuza” din Iași, în contextul proiectului 16.80012.08.07A Elaborarea unui ghid metodic privind crearea şi organizarea clusterelor în Republica Moldova și a avut drept obiectiv realizarea unui schimb de experiență privind procesele de clusterizare în România și Republica Moldova.

În conformitate cu programul vizitei, membrii delegației din partea INCE împreună cu reprezentanții părții române au relatat tendinţele actuale în organizarea activității clusterelor; rolul și responsabilitățile membrilor unei asocieri de tip cluster, precum și avantajele și riscurile la care sunt expuși.

La discuții au participat: din partea ICONIC Cluster - Dr. Alexa Marius, CEO al companiei de media ”Arhipelago, din partea INCE: Dr. Iordachi Victoria, conf.univ., Dr.Gribincea Corina și Drd. Boldurat Veaceslav.