Pagina principală » Noutăți și evenimente » Noutati » INCE- deţinătorul „Cristalului Calității”

INCE- deţinătorul „Cristalului Calității”
Vizualizări: 4670 / Publicat: 23-05-2019, 06:27 /


Pe data de 21 mai 2019, la Agenția Națională de Asigurare a Calității în Educație și Cercetare (ANACEC) s-a desfășurat ceremonia de decernare a premiilor „Cristalul Calității” în domeniul cercetării.

Laureat al Concursului Național „Teza de doctorat de excelență a anului 2018”, în domeniul științelor socio-umane, a devenit Cristina Ungur, cercetător științific în Secția Cercetări Financiare și Monetare a INCE, pentru teza de doctorat intitulată „Dezvoltarea potențialului investițional al pieței de asigurări din Republica Moldova”. Conducătorului științific, doamnei doctor, conferențiar cercetător, Angela Timuș i-a fost decernată Diplomă de merit.

În cadrul evenimentului, au fost decernate opt Diplome de recunoștință  şi înmânate  trofeul „Cristalul Calității” pentru înalta apreciere în promovarea culturii calităţii prin corectitudine , responsabilitate şi profesionalism experților din cadrul Comisiilor de experți în domeniul atestării ale ANACEC.

Laureat al acestei distincţii în domeniul științelor socio-umane a devenit Doamna doctor, conferențiar cercetător, Angela Timuș, secretar științific al INCE.