Pagina principală » Noutăți și evenimente » Noutati » Susținerea prelegerii publice privind provocările economice și demografice în dezvoltarea Republicii Moldova

Susținerea prelegerii publice privind provocările economice și demografice în dezvoltarea Republicii Moldova
Vizualizări: 1067 / Publicat: 5-05-2022, 12:50 /
 La Academia de Științe a Moldovei, vineri, 6 mai, la ora 14:00, va avea loc prelegerea publică „Provocări economice și demografice în dezvoltarea Republicii Moldova”, susținută de membrul corespondent Alexandru STRATAN, rector ASEM și doctor habilitat, conferențiar Olga GAGAUZ, vicedirector pentru activitate științifică cu atribuții de director al Institutului Național de Cercetări Economice (INCE).
Evenimentul va avea loc în Sala Azurie a Academiei de Științe a Moldovei și se va desfășura în format mixt, cu posibilitatea participării online pe platforma ZOOM.
Link de conectare:
Meeting ID: 817 8099 6913
Passcode: 060522
La prelegere sunt invitați membrii titulari, membrii corespondenți și membrii desemnați ai Secțiilor de Științe ale AȘM, directori de institute, rectori, reprezentanți ai ministerelor și agențiilor, cercetătorii științifici, experți din domeniul vizat.
Evenimentul va fi transmis live-stream de către Institutul de Dezvoltare a Societății Informaționale și poate fi accesat la https://youtu.be/y52dpchsvaE