Pagina principală » Noutăți și evenimente » Noutati » Sesiunea de informare a micuților preșcolari din cadrul Grădiniței „Paradisul copiilor” în cadrul Campaniei de promovare a comportamentelor prietenoase mediului și de informare a populației cu privire la principiile economiei circulare

Sesiunea de informare a micuților preșcolari din cadrul Grădiniței „Paradisul copiilor” în cadrul Campaniei de promovare a comportamentelor prietenoase mediului și de informare a populației cu privire la principiile economiei circulare
Vizualizări: 613 / Publicat: 8-11-2022, 21:29 /

Copiii au fost încântați de personajul principal al povestioarei ecologice, Sticluța Bidi, care a venit cu un îndemn pentru fiecare pici să sorteze deșeurile la sursa de generare și să devină adevărați SuperEroi ai Planetei. Copiii nu au fost indiferenți față de problemele mediului înconjurător. Au muncit mult, au învățat regulile sortării și reciclării deşeurilor, au dat dovadă de ingeniozitate și o mare responsabilitate civică.

Mulțumim mult doamnei Josan Zinaida, directoarea Grădiniței „Paradisul Copiilor” și cadrelor didactice pentru manifestarea interesului față de dezvoltarea spiritului ecologic al preșcolarilor în vederea asimilării practicilor prietenoase mediului. Problemele de mediu sunt grave și necesită intervenții urgente, fiind necesare acțiuni din partea întregii societăți. Educaţia trebuie să fie o parte integrantă a soluţiei!

Acest eveniment de informare a micilor preșcolari are loc în cadrul Campaniei de promovare a comportamentelor prietenoase mediului și de informare a populației cu privire la principiile economiei circulare, inițiate de membrii echipei de cercetare din cadrul Programului de stat 20.80009.0807.22 Dezvoltarea mecanismului de formare a economiei circulare în Republica Moldova.