Pagina principală » Noutăți și evenimente » Noutati » Masa rotunda “Economia Republicii Moldova – realitati si perspective”

Masa rotunda “Economia Republicii Moldova – realitati si perspective”
Vizualizări: 9577 / Publicat: 26-09-2012, 15:14 /
La 27 septembrie 2012, in Sala Mica a Academiei de Stiinte a Moldovei bd. Stefan cel Mare, 1), ora 14:00, va avea loc Masa rotunda cu genericul „Economia Republicii Moldova – realitati si perspective”.

Evenimentul este organizat de catre Academia de Stiinte a Moldovei, Academia de Studii Economice a Moldovei, Institutul de Economie, Finante si Statistica al ASM, Agentia pentru Inovare si Transfer Tehnologic a ASM.

Scopul intrunirii este de a identifica instrumentele si mecanismele necesare pentru asigurarea dezvoltarii economice si sociale durabile a Republicii Moldova in contextul constrangerilor actuale.

La eveniment participa dl Valeriu LAZAR, viceprim-ministru, ministru al Economiei Republicii Moldova, acad. Gheorghe DUCA, presedintele Academiei de Stiinte a Moldovei, savanti din diverse domenii de cercetare, precum si experti
internationali.

Manifestarea include prezentarea rapoartelor si comunicarilor in expunerea m.c.
Grigore BELOSTECINIC, rectorul Academiei de Studii Economice a Moldovei, dlui Abdoulaye SECK, directorul Bancii Mondiale pentru Republica Moldova, dr.hab. Alexandru STRATAN, directorul Institutului de Economie Finante si Statistica al ASM, dlui Roman CHIRCA, directorul Agentiei pentru Inovare si
Transfer Tehnologic a ASM.

La eveniment sunt invitati sa participe institutiile/organizatiile din sfera stiintei si inovarii, rezidenti ai parcurilor stiintifico-tehnologice, reprezentanti ai mediului de afaceri, precum si reprezentantii mass-media.

Eugenia Tofan,
Centrul Media al ASM