Pagina principală » Noutăți și evenimente » Noutati » Vizita conducerii Universităţii Populare din Moldova la Institutul Naţional de Cercetări Economice

Vizita conducerii Universităţii Populare din Moldova la Institutul Naţional de Cercetări Economice
Vizualizări: 8877 / Publicat: 23-01-2014, 15:29 /

Vizita  conducerii Universităţii Populare din Moldova la Institutul Naţional de Cercetări Economice

În data de 21 ianuarie, curent, dl Iurie Roşca, Preşedintele Universtiţăii Populare din Moldova (UP) şi dl. Ghenadie Vaculovschi  au efectuat o vizită de lucru în cadrul Institutului Naţional de Cercetări Economice (INCE).

 

Vizita  conducerii Universităţii Populare din Moldova la Institutul Naţional de Cercetări Economice

 

La această întrevedere au participat cercetători stiinţifici şi conducerea INCE, prezentind informaţii cu privire la activitatea Institutului şi situaţia actuală a economiei naţionale. De asemenea, în cadrul discuţiilor au fost evaluate perspectivele si reformele ce urmeaza a fi implementate în Republica Moldova. Conducerea UP s-a arătat interesată domeniile de activitate a INCE, reiterand disponibilitatea UP de a dezvolta o colaborare în vederea elaborării în comun a unor studii interdisciplinare de valoare. În acest context, au fost accentuate direcţiile principale de colaborare şi coparticipare la programe şi proiecte ştiinţifice bilaterale, astfel de comun acord a fost reiterată poziţia ambelor părţi privind importanţa acestui tip de întrevederi.

La finele întrevederii, conducerea de vîrf a  celor două instituţii a semnat un Acord de colborare, care a oficilizat o conlucrare fructuoasă de viitor. 

 

Vizita  conducerii Universităţii Populare din Moldova la Institutul Naţional de Cercetări Economice