Pagina principală » Noutăți și evenimente » Noutati » Participarea LoCP din cadrul INCE la Trainingul EURAXESS

Participarea LoCP din cadrul INCE la Trainingul EURAXESS
Vizualizări: 7057 / Publicat: 18-04-2016, 10:34 /

 

Participarea LoCP  din cadrul INCE la Trainingul EURAXESS

 

La data de 4 Martie, 2016, s-a desfășurat trainingul EURAXESS pentru LoCPs (Punctele Locale de Contact a rețelei naționale a programului de mobilitate EURAXESS).

Evenimentul a avut ca scop promovare oportunităților oferite de Programul EURAXESS, Carta Europeană a Cercetătorilor şi Codul de Conduită, beneficiile multiple pe care le are participarea Punctelor Locale de Contact în Programul EURAXESS. De asemenea participanții au avut parte și de activități practice ce au demonstrat rolul acestora în funcționarea rețelei naționale EURAXESS. Au fost audiate o serie de prezentări printre care: “Realizarea programului EURAXESS în Republica Moldova”, ”Exercițiu Practic: Logo-ul EXCELENȚĂ ÎN CERCETARE”, “HRS4R: PAS cu PAS ”, “Funcționarea Rețelei EURAXESS-MOLDOVA”.

La eveniment au participat Punctele Locale de Contact din cadrul universităților, instituțiilor de cercetare, ODIMM, AGEPI, etc.

Institutul Naţional de Cercetări Economice a fost reprezentat de către dna Lilia Ghiţiu, dr., conf. cercet, Punct Local de Contact EURAXESS.

Evenimentul a fost organizat de  Centrul Coordonator al programului de mobilitate EURAXESS - Centrul Proiecte Internaționale al AŞM.