Pagina principală » Noutăți și evenimente » Seminare si conferințe » "Modele de asociere a producătorilor agricoli în Republica Moldova vs ţările V4 (Republica Cehă, Ungaria, Polonia și Slovacia)"

"Modele de asociere a producătorilor agricoli în Republica Moldova vs ţările V4 (Republica Cehă, Ungaria, Polonia și Slovacia)"
Vizualizări: 4224 / Publicat: 16-02-2016, 08:41 /

La data de 26 februarie 2016, Institutul Național de Cercetări Economice în colaborare cu Inspiro Consulting organizează Conferinţa Internaţională "Modele de asociere a producătorilor agricoli în Republica Moldova vs ţările V4 (Republica Cehă, Ungaria, Polonia și Slovacia)" în contextul proiectului "Modele de asociere a producătorilor agricoli în ţările V4: Noi perspective pentru competitivitatea Republicii Moldova" finanţat de Fondul Visegrad. Evenimentul va avea loc în incinta Sălii de Conferințe a Hotelului Jazz, str. Vlaicu Pârcălab 72, cu începere de la orele 10:00.


Conferința își propune să întrunească experţi naționali și internaționali în scopul împărtășirii experienţei UE membrilor asociațiilor de producători agricoli din Republica Moldova. 

Agenda conferinței poate fi descărcată aici: program_conf_ro.pdf [100.69 Kb] (copieri: 696)