Pagina principală » Noutăți și evenimente » Tarife » Catalogul proiectelor investiționale de tip model pentru sectorul agricol

Catalogul proiectelor investiționale de tip model pentru sectorul agricol
Vizualizări: 1020 / Publicat: 26-12-2023, 12:22 /

Catalogul proiectelor investiționale de tip model pentru sectorul agricol urmărește oferirea unui suport științific agricultorilor și asociațiilor de producători agricoli din Republica Moldova interesați de a iniția sau dezvolta o afacere în domeniul agrar.

Proiectele investiționale permit luarea unei decizii cât mai obiective privind procesul de investiții sau, prin comparație cu alte domenii sau proiecte investiționale, vor ajuta agricultorul să selecteze cea mai optimă soluție privind demararea unei afaceri. Acestea vin în ajutorul fermierilor, tinerilor antreprenori interesați să dezvolte afaceri rurale, studenților programelor de studii din domeniul vegetal, zootehnic și economic și servesc drept sursă bibliografică la elaborarea planurilor de afaceri în domeniile selectate.

Proiectele abordează inclusiv problema vulnerabilităților și riscurilor ce pot apărea în procesul de dezvoltare a unei afaceri și permit fermierului să elaboreze prognoze privind afacerea demarată pe termen mediu și lung, în baza cărora vor fi luate decizii importante de gestionare a afacerilor.


Catalogul proiectelor investiționale de tip model pentru sectorul agricol poate fi descărcat aici: catalogul-proiectelor-investitionale-2023-2020.pdf [17.47 Mb] (copieri: 120)