Termeni și Condiții

Bine ați venit pe website-ul Institutului Național de Cercetări Economice (INCE) al Republicii Moldova. Accesul și utilizarea acestui website sunt guvernate de următorii Termeni și Condiții. Prin accesarea sau utilizarea acestui website, sunteți de acord să respectați și să fiți angajat de acești termeni și condiții în întregime. Dacă nu sunteți de acord cu acești termeni și condiții sau cu orice parte a acestora, vă rugăm să nu utilizați acest website.

  1. Utilizarea Site-ului: Utilizarea acestui website este destinată exclusiv informării și accesului la informații despre activitățile, proiectele și serviciile INCE. Nu sunteți autorizat să utilizați acest website în niciun alt scop, inclusiv scopuri ilegale sau interzise de acești termeni și condiții.
  2. Drepturi de Autor: Conținutul acestui website, inclusiv, dar fără a se limita la, texte, grafice, logo-uri, imagini, clipuri video și materiale audio, sunt proprietatea INCE sau a părților terțe cu drepturi de autor. Utilizarea neautorizată a oricărui conținut de pe acest website poate încălca drepturile de autor și alte legi aplicabile.
  3. Confidențialitatea Datelor: INCE respectă confidențialitatea datelor utilizatorilor săi. Politica noastră de confidențialitate detaliază modul în care colectăm, utilizăm și protejăm datele dvs. personale. Prin utilizarea acestui website, sunteți de acord cu practicile noastre de confidențialitate.
  4. Limitarea Răspunderii: Informațiile furnizate pe acest website sunt oferite “așa cum sunt” și fără garanții de niciun fel, fie explicite, fie implicite. INCE nu își asumă responsabilitatea pentru orice pierdere sau daune cauzate de utilizarea sau imposibilitatea utilizării acestui website.
  5. Modificări ale Termenilor și Condițiilor: INCE își rezervă dreptul de a modifica acești Termeni și Condiții în orice moment, fără notificare prealabilă. Utilizatorii sunt responsabili să revizuiască periodic acești termeni și condiții pentru a fi la curent cu orice modificări. Continuarea utilizării acestui website după modificările aduse reprezintă acceptarea acestor modificări.
  6. Legislație Aplicabilă: Acesti Termeni și Condiții sunt guvernate de legislația Republicii Moldova. Orice dispută legată de acești termeni și condiții va fi supusă jurisdicției exclusive a instanțelor din Republica Moldova.

Dacă aveți întrebări sau nelămuriri cu privire la acești Termeni și Condiții, vă rugăm să ne contactați la adresa de email [adresă de email].

Ultima actualizare: [02/03/2024]

“Moldovan
Economic
Trends”

“Economy and
Sociology”

Theoretical and
Scientific Journal
Category “B+” 

Tarife și normative actualizate
pentru sectorul
agroalimentar al
Republicii Moldova

May 2024
M T W T F S S
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031